Bröllop

Vi vet att ert bröllop är en av de viktigaste händelserna i ert liv och det kanske är därför vi har fått förtroendet att anordna så många. Vårt team hjälper er i bröllopsdjungeln från dag ett med att skräddarsy upplägget till just er dag, med allt från val av festlokal, meny, bröllopstårta, dekor, blommor, ljud, ljus och underhållning m.m.

Vi har gjort det mesta när det kommer till bröllop och har ett brett nätverk med noga utvalda leverantörer som vi jobbat med länge och som vi vet kan leverera när det verkligen gäller. Endast det bästa är gott nog för oss.

Vi kan anordna ert bröllop varsomhelst. I vår festvåning, i tältet på ert sommarställe eller på en annan plats som ligger er varmt om hjärtat.

Kontakta oss för att boka ett möte och börja planera tillsammans med oss!

Vad kostar kalaset?

Vad är 6 + 4?
Beställningsvillkor
Beställning bör ske minst 5 arbetsdagar i förväg. Vi kan förstås hjälpa er vid kortare varsel men då kan urvalet vara begränsat. Betalning sker mot faktura 20 dagar netto. Transport och mervärdesskatt tillkommer.

Vid större arrangemang debiteras 50 % à–conto. Avbeställning skall ske senast 3 arbetsdagar före leverans, därefter debiteras 50 % av kostnaden.