Eriksbergs Skafferi

Nu hjälper vi hjältarna i vården!

STORT tack till alla som beställde hemleverans förra veckan! Ni hjälper Eriksberg att rulla vidare och öppna portarna igen som vanligt så snart det är möjligt.

Förra veckan trappades Coronakrisen upp och i torsdags bestämde vi oss för att göra vad vi kan för att hjälpa till. På fredagen donerade vi 200 matlådor till hjältarna på intensivvården på Södersjukhuset och Nya Karolinska Sjukhuset samt till äldreboendet Blomsterfonden.

Nu vill vi fortsätta initiativet tillsammans med er och vi siktar på 800 matlådor i nästa vecka! Några av er har redan swishat in bidrag och lagt beställningar och vi är redan uppe i 285 matlådor. Fantastiskt!

Vill du vara med? Swisha valfritt belopp till oss 123 054 0245 ch märk överföringen ”HjälpVården”. För varje 100 kr producerar och levererar vi en matlåda till något av sjukhusen. Har du inte Swish mejla oss för betalningsinfo.

Självklart rullar vi också vidare med hemleveranser på onsdag, torsdag & fredag. Veckans meny har ni här (alla priser inkl. moms & per person)

  • Wallenbergare på kronhjort från Sandemar med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör och rårörda lingon, 175 kr
  • Eriksbergs Boeuf Bourguignon med potatispuré, 175 kr
  • Grillad Hälleflundra med örtsmör, säsongens grönsaker och tornerad amadinepotatis, 175 kr
  • Eriksbergs Lasagne för 4-6 personer, 365 kr styck
  • Creme Brulée med hallonkompott – i smakerna vanilj eller saltlakrits, 75 kr styck

Påskbeställningarna av vår påskpåse har börjat rulla in! Lägg din beställning du med – scrolla ner för mer info. Sista beställningsdatum är 6 april.

Klicka HÄR för att lägga din beställning.

Tider för beställning/leverans:

För lunch: mellan kl 10-12 (beställ senast kl 16 dagen innan)

För middag: mellan kl 15-17 (beställ senast kl 10 samma dag)

Är du sugen på något annat? Självklart skräddarsyr vi menyer som vanligt. Mejla oss då till info@eriksbergcatering.se 

All mat kan ätas direkt eller senare. Rätterna klarar sig fint 2-3 dagar i kylskåp . Om du vill frysa in – ange det i din beställning så preppar vi förpackningen för det.

Vi levererar utanför dörren för en trygg leverans och håller oss ständigt uppdaterade kring gällande riktlinjer och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. 

Varma hälsningar

Teamet från Eriksberg


Snart är det påsk!

Påsken är på intåg och i år erbjuder vi en påskpåse för hemleverans med det allra nödvändigaste för att sätta guldkant på långhelgen – Sill & Grill – helt enkelt.

Menyerna gäller för 2 personer och levereras hem till dig på onsdag den 8 april. Buden kommer primärt att gå till Stockholm med omnejd. Befinner du dig längre bort än så – hör av dig ändå så ser vi om vi kan lösa det. Först till kvarn!

Sillen
3 sorters sill (senap, inlagd och matjes)
Hackad rödlök och gräddfil
Västerbottenpaj
Pris: 255 kr inkl moms

Grillen
Oxfilétournedos med örtsmör och svensk potatis. Levereras för tillagning hemma hos dig på grillen eller i stekpannan. Tillagningsinstruktioner lägger vi såklart med.
Pris: 355 kr inkl moms

Är du sugen på allt? Då gäller paketpris på 580 kr inkl moms.

Klicka HÄR för att beställa och förboka.

Vi levererar utanför dörren för en trygg leverans och håller oss ständigt uppdaterade kring gällande riktlinjer och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Vi ser fram emot din beställning!

Med vänliga hälsningar, Teamet på Eriksberg Catering

(glöm inte att följa oss på Facebook och Instagram)

Eriksbergs Skafferi

Vi förstår att många nu sitter hemma och jobbar eller att man pga av rådande läge inte kommer ut som man brukar…