Eriksbergs Skafferi & Måltider till vården

Vi passar på att önska en trevlig sommar till alla våra kunder och samarbetspartners!

Perioden från mitten på mars till nu blev nog inte riktigt som någon tänkt sig. COVID-19s framfart har drabbat samhället något oerhört och vi ser än så länge bara några ljusglimtar vid horisonten.

För Eriksberg har detta inneburit en dramatisk omställning och stålbad för vår verksamhet. Vi har fått lov att fatta beslut vi aldrig önskat göra, beslut som drabbat vår kära personal och dess familjer. Men med hjälp av våra fantastiska kunder, vänner och bekanta har vi lyckats styra skutan igenom våren och försommaren.

Tack vare era donationer, stöttning och hejjarop har vi gått igenom en period där våra kunder blev vårdpersonal och vår mat hamnade i engångslådor. Vi kan summera ihop 12200 matlådor till sjukvården och över 1000 matkassar som vi skickat ut för hemleverans. Tack vara detta kan vi stolta säga att vi lyckats stå på benen. Nu väntar en välförtjänt semester för hela teamet och vi stänger Eriksberg nästa vecka och är tillbaka första veckan i augusti.

Till hösten hoppas vi på en vanligare vardag och att samhället sakta men säkert tar sig tillbaka. Vi är redo att leverera matglädje i vår fantastiska festvåning på Eriksbergsgatan 17A eller såklart genom catering i tält, lokal eller hem till dig eller ditt företag.

Tveka inte att höra av er om vi kan hjälpa till! I vanlig ordning skräddarsyr vi gärna tillsammans med er för att skapa unika upplevelser.

Med hopp om en härlig varm sommar och trevlig midsommar!

Bästa hälsningar,

Filip med Teamet på Eriksberg

Vi vill också passa på att tacka:

Några av Eriksbergs trognaste privatkunder

Timmermansorden

Kungliga Vitterhetsakademin

Våra vänner på Victorina

Sundvall Fastigheter AB

Von Euler Partners AB

JTL Risk Solutions

Amelie Frie på IVA NKS

Christina Granath och Petra Danaphel på Karolinska Universitets Sjukhuset

Thorleif Rosander på IVA Södersjukhuset

Eriksbergs Skafferi & Måltider till vården

Här hittar du information om Eriksbergs Skafferi, hemleveranser och vårt arbete för att stöda vården..