Historik

Företaget startades 1989 av familjen Hertz, som har varit i branschen sedan början på 1970-talet. Vårt cateringkök, samt vår festvåning ligger i Timmermansordens hus på Eriksbergsgatan 17 A. Timmermansorden är även en av våra större kunder.

Huvudinriktning är ”middagscatering” med tonvikt på festmiddagar, men vi gör naturligtvis allt som handlar om mat, från helhetslösningar av event där vi tar totalansvar för hela arrangemang till mindre cateringuppdrag bestående av ren leverans av middagar, bufféer, cocktailmottagningar.

Vi skapar förslag till varje tillfälle, där vi anpassar menyerna efter kundens önskemål och säsong. För att uppnå det resultat våra kunder kräver, använder vi naturligtvis ekologiska, närodlade och förstklassiga råvaror i största möjliga mån. Vi använder inte rödlistad fisk utan följer Världsnaturfondens riktlinjer för inköp av fiskprodukter och våra övriga råvaror uppfyller motsvarande krav.

Vi har en mycket väl fungerande organisation för att styra kedjan från första kundkontakt till färdig leverans.

Vi arbetar enligt gammal svensk-fransk mattradition för den klassiska festmåltiden. Självklart gör vi små krumsprång ibland och hämtar inspiration i de olika trender som sveper över grytorna i världens kök. Ett modernt kök med rötterna i den klassiska festmåltiden.

Vår framtidsplan är att upprätthålla hög standard och utveckla/utbilda vår personal och utveckla vårt utbud för att bibehålla vårt goda renommé och den kundstock som byggts upp genom åren.