Meny

Menyförslag 1

Halstrad tonfisk med gravad avocadokräm, sotad salladslök och mesoyamajonnäs

*

Kalventrecote med karamelliserad porterlök, vintergrönsaker, rostad Amandine-potatis och tryffelhollandaise

*

Mjölkchokladkräm med toffeeglass, saltrostad marconamandlar och kolasnitt


 Menyförslag 2

Eriksbergs kalvtartar med friterad kapris, dragonemulsion, pepparrot och mandelpotatischips

*

Grillad röding från Landö med citronhollandaise, vintergrönsaker och bakad spetskål

*

Saltlakritsbrûlée med rårörda hallon och citronglass


Vegetarisk meny

Rotselleritartar med spritärtskräm, späda skott och dillolja

*

Citronbakad blomkål med borlottibönor, citronsås och portabellosvamp

*

Brownie, mörk chokladmousse, vaniljcreme, kryddigt äpple och friterat skal


Avsmakningsmeny – 6 rätter – kräver kock på plats

Halstrad oxfilécarpaccio med ankleverkräm, smörstekt brioche,

späda skott och riven tryffel

**

Hamachi tonfisk med ostronblad, söt tapiokasoya och sotad gurka

**

Grillad piggvar med rökta räkor, chablissmörsås, säsongens grönsaker och Amandine-potatis

**

Citronsorbet med limoncello

**

Utvalda ostar: Monte Enebro, Queso de Valdeon, Vieja Maestro

Kvittenmarmelad

**

Bakad rabarber med consommé, vaniljglass och jordgubbsmunk


Kontakta oss på nummer 08-545 018 90 eller skicka in en offertförfrågan på info@eriksbergcatering.se så skräddarsyr vi en meny till er.

Är du allergisk, vegetarian, vegan, gravid eller har andra önskemål om specialkost? Det tar vi hand om – fråga oss så tar vi fram ett förslag som passar dig.

Vad kostar kalaset?

Vad är 7 + 5?
Beställningsvillkor
Beställning bör ske minst 5 arbetsdagar i förväg. Vi kan förstås hjälpa er vid kortare varsel men då kan urvalet vara begränsat. Betalning sker mot faktura 20 dagar netto. Transport och mervärdesskatt tillkommer.

Vid större arrangemang debiteras 50 % à–conto. Avbeställning skall ske senast 3 arbetsdagar före leverans, därefter debiteras 50 % av kostnaden.