Cocktail

Cocktailcanapéer

Skagen

Lax

Fågelpastej

Renstek

Ädelost


Cocktail canapéer de lux

Kalixlöjrom med smetana och rödlök (strut eller toast melba)

Kamchatkakrabba på toast melba

Hummerskagen med avruga caviar

Rökt lax med pepparrotscréme

Hjorttartar med blomkålscréme

Terrin på naturlig anklever med brioche och säsongens kompott

Oxfile med anklevercréme och riven tryffel


Vegetariska canapéer

Algcaviar med smetana och rödlök (serveras på kikärtsplätt)

Tartar på gulbetor med pepparrotscréme

Jortärtskockscréme på toast melba


Mottagningssandwich (4.5 cm i diameter) eller Trekantssnittar

Skagen

Kallrökt lax med pepparotskräm

Anklevermousse

Västerbottencréme

Gurka och krasse


Fingerfood – Eriksberg

Norröna matjessill med vaktelägg, mandelpotatis och brynt smör

Hjorttartar med rostad blomkålskräm och svartkålschips

Confiterad röding med gravad citrongelé och bränd gurka

Tartar på svensk oxfilé med västerbottenchips och tryffelmajonnäs

Sotad tonfisk med mesoyacréme

Pilgrimsmussla med krasseveloté

Minitournedos på kalv med blandade örter (serveras med pinne)

Kallrökt lax med halvt vaktelägg (serveras med pinne)

Höbakad potatis med Kalixlöjrom och gravad citronsmetana


Fingerfood – Asiatiskt

Komburimmad sotad lax med soyatapioka och böncrème

Sotad tonfisk med mesoyamajo och algsallad

Thaibiffsallad

Koreansk råbiff med sarachakräm

Vietnamesisk vårrullar fyllda med king oyster och shiitake


Fingerfood – Street

Lobsterroll

Ceviche på torsk med avocadokräm, koriander och lättsyltad gurka

Fishtaco (mjukt skal)

Högrevssliders

Sotad hälleflundra med gravad avocadokräm

Oxfilé med chipotle majonnäs


Fingerfood – Vegetariskt

Mördegssgtrut med rödbetscréme

Grönsaksceviche med avokado och sojamajonnäs

Socca (kikärtsplätt) med auberginekaviar

Caprese med basilikaolja och vit balsamico (kock på plats)

Endive med fetaost och valnöt (kock på plats)

Vattenmelon med Chevré

Crostini med hackade gröna oliver, pesto och mjukbakad Vikentomat

Crostini med bakad butternutpumpa, ricotta och friterad salvia


Kontakta oss på nummer 08-545 018 90 eller skicka in en offertförfrågan på info@eriksbergcatering.se så skräddarsyr vi en meny till er.

Är du allergisk, vegetarian, vegan, gravid eller har andra önskemål om specialkost? Det tar vi hand om – fråga oss så tar vi fram ett förslag som passar dig.

 

Vad kostar kalaset?

Vad är 9 + 10?
Beställningsvillkor
Beställning bör ske minst 5 arbetsdagar i förväg. Vi kan förstås hjälpa er vid kortare varsel men då kan urvalet vara begränsat. Betalning sker mot faktura 20 dagar netto. Transport och mervärdesskatt tillkommer.

Vid större arrangemang debiteras 50 % à–conto. Avbeställning skall ske senast 3 arbetsdagar före leverans, därefter debiteras 50 % av kostnaden.