Buffé

Buffé Eriksberg

Räksallad Eriksberg

Senapsgravad lax med riven pepparrot, syltad schalottenlök och Evas franska senapssås

Grillat gårdskycklingbröst med timjan, citron och Nobissås

Rostbiff med svampkräm

Säsongens grönsakssallad

Rotfruktsgratäng

Västerbottenpaj

2 utvalda ostar med Eriksbergs kompott

Eriksbergs knäcke, hembakt bröd och vispat smör


Vårbuffé

Timjansbakad kalv med ruccolapesto

Grillad gårdskyckling med citrongelé

Bakade tomater med mozzarella och basilika jus

Grillade grönsaker

Trädgårdssallad med dressing

Spenat- och fetaost paj

Gräslöksnobis

Två utvalda ostar


Asiatisk buffé

Thailändsk gurk-och koriandersallad med Yuzomarinerad paksoi och

kimchirostade cashewnötter

Nudelsallad med sojamarinerat lantägg, kimchi, vårlök och munggroddar

Vietnamesiska vårrullar med soyaprälor,  king oyster och shiitakesvamp

Koreansk råbiff med sirachamajonnäs och kropek

Hoisinglacerade kamben

Bränd kombumarinerad lax med ingefärstapioka och mesoyamajonnäs


Student

Italiensk pastasallad

Grillad kyckling, Nobissås

Inkokt regnbågslax med pressgurka, dillemulsion

Bladsallad med fransk senapsdressing

Grillade grönsaker


Vegetarisk (vegan) buffé

Falafel med myntayoghurt, tomatsalsa och picklad rödkål

Quinoasallad med grillad butternut pumpa och svartkål

Kikärtsgryta med spenat, spiskummin och koriander

Citronbakad blomkål med smörbönstabbouleh

Saltbakad potatis med rotsellerikräm, hasselnötter från Piemonte och dillolja

Trädgårdssallad med dressing

Eriksbergs knäcke, hembakt bröd och pumpapesto


Tillval – desserter

Minidesserter

Chokladtryffel

Dagens petit four

Tre småkakor

Macaron

Rulltårta röda vinbär

Yuzu marängtartelette

__________________________________________________________________________

Buffédesserter (serveras i glas)

Crème brûlée med rårörda bär

Vit chokladmousse med crumble och blåbärskompott

Cocosfromage med mangosalsa

Tiramisu

__________________________________________________________________________

Tillval tårta/paj

Eriksbergs prinsesstårta

Chokladmoussetårta

Citronmarängpaj

 

Kontakta oss på nummer 08-545 018 90 eller skicka in en offertförfrågan på info@eriksbergcatering.se.

Är du allergisk, vegetarian, vegan, gravid eller har andra önskemål om specialkost? Det tar vi hand om – fråga oss så tar vi fram ett förslag som passar dig.

Vid leverans tillkommer transportkostnad och eventuellt hyreskostnader.

Vad kostar kalaset?

Vad är 3 + 6?
Beställningsvillkor
Beställning bör ske minst 5 arbetsdagar i förväg. Vi kan förstås hjälpa er vid kortare varsel men då kan urvalet vara begränsat. Betalning sker mot faktura 20 dagar netto. Transport och mervärdesskatt tillkommer.

Vid större arrangemang debiteras 50 % à–conto. Avbeställning skall ske senast 3 arbetsdagar före leverans, därefter debiteras 50 % av kostnaden.